RÓLUNK

 
 

Palace-Invest Építő Kft.
Fenntartható jövőt építünk

Az alapítók, Csordás Imre és Egyed András, összesen több, mint 32 év tapasztalattal rendelkeznek, az épülettervezés és kivitelezés területén.
Munkáink során nagy gyakorlatot szereztünk, mind lakó- és ipari épületek, mind közintézmények építésében, melyek során nagy hangsúlyt fektettünk a megbízói igények rugalmas és határidőre történő teljesítésére. Ennek teljesítéséhez elengedhetetlen, hogy az egyes projektekben résztvevő munkatársaink mindig a lehető legfelkészültebbek legyen, így a kor követelményeit szem előtt tartva folyamatos szakmai továbbképzéseken veszünk részt.
Családos emberek vagyunk. Fontos számunkra a jövő generációja és a környezet ami körül veszi őket, amit rájuk hagyunk. Éppen ezért elkötelezett hívei vagyunk a fenntartható építészetnek. Ezt nem csak a környezetbarát anyagok felhasználásában tartjuk szem előtt, de igyekszünk minél alacsonyabb energiafelhasználású épületeket létrehozni. Legyen az családi ház, vagy egy munkahelyeket adó irodaház, innovatív épületgépészeti megoldásokkal harmóniát teremtünk a gazdasági, a társadalmi és a környezeti szempontok között.