Promenád Ökoházak

 
 

Egyszerre bent és kint

A Promenad Ökoházak leendő lakói egyszerre élvezhetik a város és a természet közelségét. A budai zöldövezet nyugalmához hasonlítható környezet, páratlan panorámát ad az ott lakóknak. A környező szőlő ültetvények látványa leírhatatlan, a Pilisi medence pedig a friss, szmog mentes levegőt biztosítja.

Energiatakarékos

A tervezésnél arra törekedtünk, hogy az épület energiafelhasználását jelentősen csökkentsük. Ennek megfelelően A+ energia besorolású ikerházak kerülnek kialakításra. Extra költségek nélkül biztosítjuk, hogy az épület akár 25-35%-al kevesebb enegiát igényeljen. Vastagabb szigeteléssel, beépített árnyékoló szerkezetettel és kiváló minőségű ablakok használatával érjük el az alacsonyabb fűtési költségeket.

Luxus és biztonság

A mediterrán lakópark, kandelláberekkel megilágított csendes utcáit 24 órás portaszolgálat teszi tejességel biztonságossá. Ehhez kifogástalan, a mindennapi élethez szükséges infrastruktúra is társul. A közelben bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsöde, posta is működik.

Az Ezüsthegyen hamarosan induló fejlesztésünk elérkezett abba a fázisba, hogy az érdeklődöknek részletesen is bemutassuk.

 

Alaprajz

Óbor sétány 2..jpg
Óbor sétány 4..jpg
Óbor sétány 6..jpg
Óbor sétány 8a.jpg
Óbor sétány 8b.jpg

 

Műszaki leírás

muszaki_leiras.pdf

További információkért kérjük, keresse Egyed Andrást, az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.: (1) 335-0441
Mobil: (30) 914 8548
ea@palaceinvest.hu